Rosa Lys Teknikken

Den rosa lysteknikken har blitt brukt i tusenvis av år for å helbrede forhold.

Det er en enkel og kraftfull måte å dele kjærlighet og medfølelse på. Det trengs nå mer enn noen gang.

Vi oppfordrer deg til å bruke teknikken hver dag i fem minutter. For å bruke teknikken, vennligst finn instruksjonene nedenfor, eller lytt til videoen.

Det tar bare noen få minutter hver dag. Likevel kan det ha en kraftig effekt. Du trenger ikke å tro på dette – bare prøv det.

Den lyse banen Ishayas

Rosa Lys Teknikken

Rosa Lys Teknikken har blitt brukt i årtusener for å helbrede relasjoner. Teknikken er et kraftig helbredelsesverktøy til daglig bruk. Teknikken er brukt for å lege smerte og lidelse, mellom brukeren og de personer den benyttes på. Bruk teknikken med åpenhet og uten betingelser. Den er mirakuløs!

  1. Sett deg selv i en kjærlighetsfull tilstand. Ta frem et minne fra en gang som du følte deg elsket. Fokuser på deg selv som hel og fylt av kjærlighet.
  2. Forestill deg at det stråler rosa kjærlighetslys ut fra hjertet ditt, fyller opp og omgir hele deg med en rosa sfære.
  3. Begynn med å hente frem et kjærlig minne av deg selv. Ha bildet foran deg, utenfor den rosa lyssfæren. Forestill deg at du dekker bildet av deg selv med det rosa lyset ditt (som om du legger glasur på en kake). Dekk hele bildet før du gir slipp på det.
  4. Hent så opp et kjærlig minne om din nærmeste familie (mor, far, søsken, barn). Dekk hver enkelt med det rosa lyset fra hjertet ditt og gå videre til neste person. (Om du ikke finner et kjærlig minne om en person, så bare se de for deg slik som du kan. Hent dem eventuelt inn foran deg, stående på avstand og/eller med ryggen til hvis det er vanskelig.)
  5. Om det deretter er noen du har et følelsesmessig anstrengt forhold til, eller er ukomfortabel med henter du dem inn (følg samme instruksjon).
  6. Gi litt tid til slutt til at eventuelle andre kan dukke opp, fyll dem opp med det rosa kjærlige lyset før du bare gir slipp.
  7. Avslutt med å dekke bildet av deg selv en siste gang med rosa kjærlighetslyset og forsiktig la det også gå. Husk alltid å avslutte med å fokusere på deg selv som hel og fylt av kjærlighet.

Hvis du strever med å visualisere det rosa lyset er det helt i orden, det er intensjonen som er viktig her. Hele prosessen bør i starten ikke ta mer enn 10 minutter om dagen. Etter en stund kan den reduseres til 5 minutter daglig. Når en person er gjort en gang, er denne personen ferdig for denne dagen, du behøver ikke å ta samme person flere ganger. Du føler det på deg når en person er helet og ikke lenger trenger å tas med. Du kan oppleve at enkelte ikke dukker opp på en stund, andre som du ikke forventet å se kan plutselig dukke opp for å motta det rosa lyset. Dekk alltid de som dukker opp med rosa lys.

PDF

Pink Light-teknikken blir brakt til deg av Ishayas of the Bright Path. Vi tilbyr en enkel meditasjonsteknikk kjent som Ishayas ‘Ascension, som enkelt løser stress og avslører sannheten. Hvis du vil finne ut mer om Kristi himmelfart, kan du gå til www.thebrightpath.com

Du er velkommen til å dele denne teknikken med andre, så lenge du erkjenner Ishayas of the Bright Path. Vi er glade for å publisere oversettelser av Pink Light Technique på alle språk. Send oversettelser til info@pinklightlove.org.